LAUBLE

PRÄZISIONSDREHTEILE

Aviz juridic

Lauble GmbH Präzisionsdrehteile

Steinbeisstraße 2, 78655 Dunningen

Angaben gemäß § 5 TMG

REPREZENTAT DE

Sonja Auber, Günther Lauble, Sascha Auber, Timo Auber

CONTACT

Fon +49 (0)7403 / 92908-0

Fax +49 (0)7403 / 92908-90

info@lauble.com

https://www.lauble.com

ÎNSCRIEREA ÎN REGISTRUL SOCIETĂȚILOR COMERCIALE

Înscrierea în registrul comerțului.

Registrul Tribunalului Stuttgart

Număr de înregistrare:: HRB-Nr. 470948

NUMĂRUL DE IDENTIFICARE AL TAXEI PE VÂNZĂRI ÎN CONFORMITATE CU §27 A LEGEA PRIVIND TAXA PE VÂNZĂRI

DE 142647444

COMISIA EUROPEANĂ PUNE LA DISPOZIȚIE O PLATFORMĂ DE SOLUȚIONARE ONLINE A LITIGIILOR (OS):

http://ec.europa.eu/consumers/odr

Veți găsi adresa noastră de e-mail în mențiunea de mai sus.

Nu suntem dispuși sau obligați să participăm la procedurile de soluționare a litigiilor în fața unei comisii de arbitraj pentru consumatori.

CONCEPȚIE, WEB DESIGN & PROGRAMARE

Lauble GmbH Präzisionsdrehteile:

www.lauble.com, www.lauble-drehteile.de

Disclaimer

RĂSPUNDEREA PENTRU CONȚINUT

În calitate de furnizor de servicii, suntem răspunzători pentru conținutul propriu de pe aceste pagini, în conformitate cu legislația generală, în conformitate cu articolul 7 alineatul 1 din Legea germană privind telemedia (TMG). Cu toate acestea, în conformitate cu §§ 8-10 TMG, nu suntem obligați, în calitate de furnizor de servicii, să monitorizăm informațiile transmise sau stocate de terți sau să investigăm circumstanțe care indică o activitate ilegală.

Obligațiile de a elimina sau de a bloca utilizarea informațiilor în conformitate cu legile generale nu sunt afectate de acest lucru. Cu toate acestea, răspunderea în acest sens este posibilă numai din momentul în care se cunoaște o încălcare concretă a legii. În cazul în care luăm cunoștință de astfel de încălcări, vom elimina imediat conținutul respectiv.

RĂSPUNDEREA PENTRU LEGĂTURI

Site-ul nostru web conține linkuri către site-uri web externe ale unor terțe părți asupra conținutului cărora nu avem nicio influență. Prin urmare, nu ne putem asuma nicio răspundere pentru aceste conținuturi externe. Furnizorul sau operatorul respectiv al paginilor este întotdeauna responsabil pentru conținutul paginilor legate. Paginile cu linkuri au fost verificate pentru posibile încălcări legale în momentul creării linkurilor. Conținutul ilegal nu a putut fi identificat în momentul creării linkului.

Cu toate acestea, monitorizarea permanentă a conținutului paginilor legate nu este rezonabilă în lipsa unor indicii concrete de încălcare a legii. În cazul în care luăm cunoștință de orice încălcare a legii, vom elimina imediat aceste link-uri.

COPYRIGHT

Conținuturile și lucrările de pe aceste pagini create de operatorii site-ului sunt supuse legislației germane privind drepturile de autor. Reproducerea, prelucrarea, distribuirea sau orice altă formă de comercializare a acestor materiale dincolo de domeniul de aplicare a legii drepturilor de autor necesită acordul prealabil scris al autorului sau creatorului respectiv. Descărcările și copiile de pe acest site sunt permise numai pentru uz privat, necomercial.

În măsura în care conținutul acestui site nu a fost creat de către operator, sunt respectate drepturile de autor ale terților. În special, conținutul terților este marcat ca atare. În cazul în care, cu toate acestea, luați cunoștință de o încălcare a drepturilor de autor, vă rugăm să ne informați în consecință. În cazul în care luăm cunoștință de orice încălcare, vom elimina imediat conținutul respectiv.