LAUBLE

PRÄZISIONSDREHTEILE

Materiale

Noi procesăm toate materialele care pot fi prelucrate

Indiferent ce doresc clienții - oferim o gama largă și profundă care include practic toate calitățile, profilele și dimensiunile comune.

Departajarea și monitorizarea loturilor
Precizie Maxima în cel mai bun timp
Lauble GmbH Blankstahl

OȚEL

Oțelul lucios este caracterizat de o suprafață plană, netedă, cu o bună prelucrabilitate. Produsele fabricate din oțel strălucitor sunt de obicei utilizate direct la destinație, fără niciun tratament de suprafață suplimentar.

Lauble GmbH Qualitätstahl

Oțel de inalta calitate

Termenul general de oțel de calitate acoperă un grup de oțeluri care se caracterizează prin anumite proprietăți, cum ar fi rezistența ridicată la uzură sau rezistența la uzură.Această grupă de oțeluri include, printre altele, oțeluri structurale generale, oțeluri de călire sau oțeluri călite și revenite.

Lauble GmbH Edelstahl

OȚEL INOXIDABIL

Oțelul inoxidabil este, în principiu, toate oțelurile aliate sau nealiate cu un grad special de puritate. Conținutul de aliaj este definit cu precizie pentru fiecare oțel inoxidabil. Cu toate acestea, un astfel de oțel nu îndeplinește întotdeauna cerințele unui oțel inoxidabil. Cu toate acestea, în viața de zi cu zi, numai oțelurile inoxidabile sunt descrise în mod regulat ca fiind oțeluri inoxidabile.

Lauble GmbH Aluminium

Aluminiu

În principiu, prin aluminiu se înțelege toate materialele care au la bază elementul aluminiu (Al). În ciuda unei densități cu două treimi mai mici, aliajele de aluminiu, în special, au o rezistență comparabilă cu cea a oțelului.

Lauble GmbH Kunststoff

Plastic

Un plastic este un material fabricat din polimeri sintetici sau semisintetici. Proprietățile sale pot fi influențate în funcție de compoziția sa.

Lauble GmbH Messing

Alama/Bronz

Alama este un aliaj de cupru cu un conținut de zinc de până la 40%. În plus, pot fi adăugate și alte metale în proporții mici pentru a conferi alamei anumite proprietăți.
Duritatea alamei este, în general, ușor mai mare decât cea a cuprului pur.